DOLAR 32,2623 0%
EURO 34,6949 -0.1%
ALTIN 2.404,480,19
BITCOIN 2029809-0,58%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çavuşoğlu: Sahada ve masada can Azerbaycan’ın yanındayız
  • Haber Ondan
  • Çavuşoğlu: Sahada ve masada can Azerbaycan’ın yanındayız

Çavuşoğlu: Sahada ve masada can Azerbaycan’ın yanındayız

ABONE OL
Eylül 28, 2020 00:10
Çavuşoğlu: Sahada ve masada can Azerbaycan’ın yanındayız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştüğünü aktardı.

Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Rusya Dışişleri Bakanı Serger Lavrov ile görüştüğünü ve Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Minsk Grubu Eş-Başkanlarıyla da temaslarını sürdürdüğü belirtti.

Çavuşoğlu, “Çözümsüzlükten fayda sağlayacağını düşünen Ermenistan yine haddini aşmıştır, bu defa yanıtını sahada almaktadır. Sahada ve masada can Azerbaycan’ın yanındayız” ifadesini kullandı. (İHA)

İLGİLİ HABERAzerbaycan-Ermenistan arasında tansiyon yükseldi: Saldırı bastırıldıAzerbaycan-Ermenistan arasında tansiyon yükseldi: Saldırı bastırıldı İLGİLİ HABERAzerbaycanlı spiker ağlayarak müjdeyi verdiAzerbaycanlı spiker ağlayarak müjdeyi verdi İLGİLİ HABERAzerbaycan: Ermenistan askerleri zırhlı araçları bırakıp kaçtı!Azerbaycan: Ermenistan askerleri zırhlı araçları bırakıp kaçtı!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.