DOLAR 32,3853 -0.12%
EURO 34,7015 -0.32%
ALTIN 2.397,39-1,53
BITCOIN 1981431-2,08%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cannes Film Festivali’nde Heyecan Dorukta!

Cannes Film Festivali’nde Heyecan Dorukta!

ABONE OL
Nisan 11, 2024 18:08
Cannes Film Festivali’nde Heyecan Dorukta!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yönetmenler ve Filmler Belli Oldu

Cannes Film Festivali, 14-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalde, dünyaca ünlü yıldızlar ve başarılı yönetmenler bir araya gelecek.

Büyük Ödül İçin Yarışacak İsimler

Bu yıl Cannes Film Festivali’nin büyük ödülü için yarışacak isimler belli oldu. Francis Ford Coppola, David Cronenberg ve Yorgos Lanthimos’un yeni filmleri heyecan yaratıyor.

Diğer Yarışmacılar

Yarışmada, Paolo Sorrentino, Karim Ainouz, Jacques Audiard ve diğer birçok ünlü yönetmenin yeni filmleri de izleyicilerle buluşacak.

Özel Gösterimler ve Prömiyerler

Özel gösterimlerde ise Yolande Zauberman, Claire Simon, Sergei Loznitsa gibi isimlerin filmleri izleyicilerle buluşacak. Ayrıca, George Lucas’ın da Palme d’Or için aday olduğunu unutmamak gerek.

Gece Yarısı Gösterimleri

Festival kapsamında gerçekleşecek gece yarısı gösterimleriyle de sinemaseverlere farklı deneyimler sunulacak. Cheang Pou-soi, Ryoo Seung-wan, Lorcan Finnegan ve Noemie Merlant gibi yönetmenlerin filmleri de bu bölümde yer alacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.