DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055358-0,96%
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çakarlı asker uğurlama konvoyunda ateş edenler yakalandı!
  • Haber Ondan
  • Çakarlı asker uğurlama konvoyunda ateş edenler yakalandı!

Çakarlı asker uğurlama konvoyunda ateş edenler yakalandı!

ABONE OL
Eylül 30, 2020 00:20
Çakarlı asker uğurlama konvoyunda ateş edenler yakalandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartal, Kaynarca’da asker uğurlayan bir grubun tehlikeli eylemleri yürekleri ağızlara getirdi. Cep telefonuyla kaydedilen ve SÖZCÜ WhatsApp Hattı’na ulaşan görüntülerde kornalar çalarak ilerleyen araçlarda bazı kişilerin camlardan sarktığı görülüyor.

MİNİBÜSLE DRİFT

Samandıra Caddesi’nde ilerleyen konvoy Aydos Ormanları yakınında bir kavşakta yavaşlıyor. Araçlar arasındaki bir minibüs sürücüsünün önce drift yaptığı daha sonra gaza yüklenerek minibüsü kendi çevresinde döndürmeyi denediği görülüyor.

ÇAKAR VE SİLAH

Konvoyda yaşananlar bunlarla da sınırlı kalmıyor. Araçlardan inen bir kişinin havaya ateş ettiği görülüyor. Farklı araçlardaki kişilerin de ateş açtıkları duyulurken araçlardan birinde çakar bulunması dikkat çekti.

ÇAKARLI ARAÇ BELİRLENDİ

Kameralara yansıyan olaya ilişkin ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin çalışma başlattığı belirtildi. Dün 22.30 sıralarında yaşanan olayla ilgili güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, üzerinde çakar bulunan aracın bir şirketten kiralandığını belirledi. Kiralama şirketi üzerinden şüpheliye ulaşan ekipler, çakarlı aracı emniyete götürdü. Trafikten geçici olarak men edilen araçtaki çakar tertibatı söküldü.

ATEŞ EDENLER YAKALANDI

Yapılan araştırmalarda, uğurlamaya katılan şüphelileri tek tek tespit eden emniyet birimleri, silah kullanan 2 şüpheliyi de tespit etti. Yakalanan şüpheliler R.C. ve A.B.’nin silahlarının kuru sıkı olduğu anlaşıldı. Silahlarda ele geçirilirken şüpheliler hakkında “Trafik ya da Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Düşürülmesi”nden işlem yapıldığı öğrenildi.

İLGİLİ HABER'Çakarlı Sürücü' dehşetinin ardından trafikte denetimler sıklaştı!‘Çakarlı Sürücü’ dehşetinin ardından trafikte denetimler sıklaştı!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.