DOLAR 32,4946 0.33%
EURO 34,6990 0.26%
ALTIN 2.405,161,06
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Barış Atay’a saldırıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı!
  • Haber Ondan
  • Barış Atay’a saldırıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı!

Barış Atay’a saldırıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı!

ABONE OL
Eylül 1, 2020 22:40
Barış Atay’a saldırıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile girdiği ‘tecavüzcü’ polemiği sonrasında önceki gece İstanbul Kadıköy’de bir grubun saldırısına uğradı.

Aldığı darbelerin etkisiyle yere düşen ve saldırganların hedefi olmaktan kurtulamayan Barış Atay, yanındaki arkadaşının polisi araması ve çığlıkları sayesinde kurtuldu.

Saldırganların kaçmasının ardından hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu olan Atay’ın darbedilmesiyle ilgili İstanbul Emniyeti çalışma başlattı.

4 KİŞİ TESPİT EDİLDİ

Saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada olay yerinin çevresindeki iş yeri kameralarını inceleyen polis ekiplerinin saldırıyı gerçekleştiren 4 kişiyi tespit ettiği ve bu kişilerden 3’ünü gözaltına aldığı öğrenildi. Saldırganların yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi. DHA

İLGİLİ HABERSaldırıya uğrayan TİP'li milletvekili Barış Atay'dan ilk açıklamaSaldırıya uğrayan TİP’li milletvekili Barış Atay’dan ilk açıklama

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.