DOLAR 32,5046 0.28%
EURO 34,8166 0.58%
ALTIN 2.425,261,91
BITCOIN 1904374-2,21%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakanlık, Çocuklar İçin Özgün Ara Tatil Etkinlik Kitapları Hazırladı
  • Haber Ondan
  • Eğitim
  • Bakanlık, Çocuklar İçin Özgün Ara Tatil Etkinlik Kitapları Hazırladı

Bakanlık, Çocuklar İçin Özgün Ara Tatil Etkinlik Kitapları Hazırladı

ABONE OL
Nisan 11, 2024 15:05
Bakanlık, Çocuklar İçin Özgün Ara Tatil Etkinlik Kitapları Hazırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, çocukların ara tatilde eğitimlerine devam etmelerini sağlamak amacıyla özel olarak hazırlanan etkinlik kitapları tanıtıldı.

Özgün Etkinliklerle Dolu Kitaplar

Ara tatilde çocukların okul ile ev arasındaki devamlılığını sağlamak için hazırlanan etkinlik kitapları, bilgi, beceri ve tutumların kalıcılığını desteklemeyi amaçlıyor. İçerisinde özgün etkinlikler bulunan kitaplar, çocukların aileleriyle birlikte doğada zaman geçirmesinden tutun da evde yapacakları etkinliklere kadar çeşitli konuları kapsıyor.

Çeşitli Başlıklarla Zenginleştirildi

Okul öncesi eğitimden ilkokul ve ortaokul seviyesine kadar her yaş grubuna hitap eden kitaplarda, Ramazan Bayramı’na yönelik değerleri pekiştiren etkinlikler de yer alıyor. Hem eğlenceli hem de öğretici içeriklere sahip olan kitaplar, çocukların ara tatillerini verimli geçirmelerine olanak sağlıyor.

Dijital Oyun Bağlantıları ve Yönlendirmeler

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kitaplarda, EBA’da bulunan içeriklere yönlendirmeler yapılıyor ve dijital oyun bağlantıları da paylaşılıyor. Bu sayede çocuklar, eğitici oyunlarla interaktif bir şekilde öğrenme fırsatı elde ediyorlar.

Ara tatil süreci, milli ve manevi değerleri öne çıkaran bir yaklaşımla şekillendirilerek çocukların hem eğlenmeleri hem de öğrenmeleri destekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.