DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Dönmez: Kanuni sondaj gemimiz Karadeniz’e dümen kıracak
  • Haber Ondan
  • Bakan Dönmez: Kanuni sondaj gemimiz Karadeniz’e dümen kıracak

Bakan Dönmez: Kanuni sondaj gemimiz Karadeniz’e dümen kıracak

ABONE OL
Ekim 14, 2020 01:14
Bakan Dönmez: Kanuni sondaj gemimiz Karadeniz’e dümen kıracak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kanuni sondaj gemisiyle ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

Bakan Dönmez, geminin Mersin’in Taşucu Limanı’ndan demir aldığını ve Yavuz gemisini selamlayarak Haydarpaşa Limanı’nda yöneldiğini belirtti.

“KARADENİZ’E DÜMEN KIRACAK”

Bakan Dönmez, paylaşımında ‘KanuniKaradenizde’ etiketini kullanarak “Boğaz geçiş hazırlıklarını burada tamamlayacak olan Kanuni, Karadeniz’e dümen kıracak” diye yazdı.

SONDAJA BAŞLAYACAK

“Geri sayım başladı” diyen Dönmez, “Denizlerimizdeki enerji bağımsızlığımızın sembolü filomuz, yeni üyesiyle daha da güçlenecek. Hazırlık çalışmaları devam eden Kanuni Sondaj Gemimiz, Karadeniz’de sondajlarına başlayacak ve Fatih’in gücüne güç katacak” ifadesini kullanmıştı.

İlginizi ÇekebilirBakan Dönmez duyurdu! Kanuni, Karadeniz'de sondaja başlayacakBakan Dönmez duyurdu! Kanuni, Karadeniz’de sondaja başlayacak İlginizi ÇekebilirAlmanya ve Yunanistan'dan Oruç Reis tepkisi: Gemi çekilmeden görüşme yokAlmanya ve Yunanistan’dan Oruç Reis tepkisi: Gemi çekilmeden görüşme yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.