DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20730610,75%
İstanbul
14°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akşener’den TTB Başkanı Adıyaman’a destek telefonu
  • Haber Ondan
  • Akşener’den TTB Başkanı Adıyaman’a destek telefonu

Akşener’den TTB Başkanı Adıyaman’a destek telefonu

ABONE OL
Eylül 17, 2020 23:32
Akşener’den TTB Başkanı Adıyaman’a destek telefonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘kapatılsın’ çağrısında bulunduğu Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Sinan Adıyaman’ı telefonla arayarak destek mesajı verdi.

İYİ Parti’den yapılan açıklamada, Akşener’in TTB Başkanı’nın şahsında tüm sağlık çalışanlarına fedakarca mücadeleleri dolayısıyla teşekkür ettiği belirtildi.

Görüşmede salgınla ilgili gelişmeler ve sağlık çalışanlarının çalışma şartları ile ilgili talepler konusunda görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

NE OLMUŞTU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından Türk Tabipleri Birliği’nin insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklediğini iddia ederek “Adında Türk bulunan Tabipleri Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır” çağrısında bulunmuştu. Bahçeli’nin açıklamasına Türk Tabipler Birliği üyelerinden, CHP ve İYİ Partili isimlerden tepki gelmişti.

İLGİLİ HABERBahçeli'nin 'kapatılsın' dediği TTB'ye Türkiye'deki hekimlerin yüzde 88'i üye!Bahçeli’nin ‘kapatılsın’ dediği TTB’ye Türkiye’deki hekimlerin yüzde 88’i üye! İLGİLİ HABERKılıçdaroğlu, TTB Başkanı Sinan Adıyaman ile görüştüKılıçdaroğlu, TTB Başkanı Sinan Adıyaman ile görüştü İLGİLİ HABERTTB'den Bahçeli'ye yanıt: Binlerce yıldır iyi hekimlik yaptık, yapıyoruz, yapacağız!TTB’den Bahçeli’ye yanıt: Binlerce yıldır iyi hekimlik yaptık, yapıyoruz, yapacağız!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.