DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21550250,23%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yıldız Savaşları’nda Rol Alacakları Hayal Edilen Ancak Beyazperdede Göremediğimiz 8 Ünlü İsim
  • Haber Ondan
  • Magazin
  • Yıldız Savaşları’nda Rol Alacakları Hayal Edilen Ancak Beyazperdede Göremediğimiz 8 Ünlü İsim

Yıldız Savaşları’nda Rol Alacakları Hayal Edilen Ancak Beyazperdede Göremediğimiz 8 Ünlü İsim

ABONE OL
Mayıs 4, 2024 18:17
Yıldız Savaşları’nda Rol Alacakları Hayal Edilen Ancak Beyazperdede Göremediğimiz 8 Ünlü İsim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tupac Shakur

Ünlü rapçi Tupac Shakur, Mace Windu rolü için seçmelere katılmış ancak 1996’daki trajik ölümünden önce Star Wars serisinde rol alamamıştır.

Toshiro Mifune

Japon sanatçı Toshiro Mifune, hem Obi-Wan Kenobi hem de Darth Vader rolleri için düşünülmüş ancak rol tekliflerini reddederek yerine Alec Guinness ve James Earl Jones seçilmiştir.

Leonardo DiCaprio

90’ların sonlarında Leonardo DiCaprio’ya Anakin Skywalker rolü teklif edilmiş ancak oyuncu, Scorsese’nin Gangs of New York filmi üzerinde çalıştığı için bu teklifi geri çevirmiştir.

Orson Welles

Yeni Bir Umut filminde Darth Vader karakterinin seslendirilmesi için düşünülen Orson Welles, sonunda bu rolü James Earl Jones’a kaptırmıştır.

Gary Oldman

General Grievous karakterini seslendirmesi için düşünülen Gary Oldman, sendika sorunları nedeniyle rolü alamamış ve yerine Matthew Wood seçilmiştir.

Al Pacino

Al Pacino, Han Solo rolü için yüklü bir miktarda teklif almasına rağmen senaryoyu anlamadığı gerekçesiyle rolü reddetmiş ve rol Harrison Ford’a gitmiştir.

Michael Jackson

Ünlü şarkıcı Michael Jackson, Star Wars serisinde yer almayı istemiş ancak Jar Jar Binks karakterini seslendirmek için yapılan teklifi kabul edilmemiş ve rol Ahmed Best’e verilmiştir.

Kurt Russell

Kurt Russell, Luke Skywalker’ın seçmelerine katılmış ve Han Solo rolü için de aday gösterilmiş ancak hangi rolde yer alacağı konusunda net bir karar alınamayınca Yıldız Savaşları macerasından çıkarılmıştır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.