DOLAR 32,3314 -0.61%
EURO 34,7571 -0.29%
ALTIN 2.412,72-0,40
BITCOIN 1850001-4,37%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yılbaşı alışverişinde pandemi kuralları hiçe sayıldı
  • Haber Ondan
  • Yılbaşı alışverişinde pandemi kuralları hiçe sayıldı

Yılbaşı alışverişinde pandemi kuralları hiçe sayıldı

ABONE OL
Aralık 30, 2020 13:54
Yılbaşı alışverişinde pandemi kuralları hiçe sayıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yılbaşına bir gün kala İstanbullular güzel havayı da fırsat bilerek çarşı ve pazarlarda yoğunluk oluşturdu. 4 günü evde geçirecek vatandaşlar, alışverişe çıktı.

Foto: İHA

Eminönü Meydanı, Mısır Çarşısı ve Eminönü Alt Geçidindeki çarşılar başta olmak üzere yılbaşı alışverişleri meydanlarda ve pazarlarda yoğunluğa neden oldu.

Tarihi çarşılarda oluşan yoğunluk nedeniyle pandemi kurallarının hiçe sayıldığı görüldü. Bazı vatandaşların maskesiz olduğu görülürken özellikle kuruyemişçilerden alışveriş yapan vatandaşlar, dükkanların içinde de yoğunluğa neden oldu.

Foto: İHA

Alışveriş yapmayan bazı vatandaşlar ise meydanlardaki banklarda oturarak güneşli havanın tadını çıkarmaya çalışırken, sosyal mesafeye dikkat etmediği görüldü.

Öte yandan kameraya konuşan bazı esnaflar yoğunluğun eskisi gibi olmadığını, fiyatların iki sene öncesinin fiyatlarıyla aynı olduğunu söyledi. Alışverişe çıkan vatandaşlar ise fiyatların yüksekliğinden şikayet etti. (İHA) 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.