DOLAR 32,5368 0.27%
EURO 34,9415 0.46%
ALTIN 2.430,13-0,33
BITCOIN 2036095-2,44%
İstanbul
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yaşlı kadını ‘MİT üyesiyim’ diyerek dolandırdı
  • Haber Ondan
  • Yaşlı kadını ‘MİT üyesiyim’ diyerek dolandırdı

Yaşlı kadını ‘MİT üyesiyim’ diyerek dolandırdı

ABONE OL
Mayıs 14, 2021 12:48
Yaşlı kadını ‘MİT üyesiyim’ diyerek dolandırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay İstanbul Şişli’de meydana geldi. Kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı üyesi olarak tanıtan G.F. isimli şüpheli, yaşlı kadını cep telefonu ile arayıp suça karıştığını ve hesabında bulunan paraları kendisine teslim etmesi gerektiğini söyledi. Yaşlı kadın da çok sayıda ziynet eşyası, 195 bin lira ve 20 bin dolar parayı G.F. isimli şüpheliye verdi. Daha sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı kadın, polise ihbarda bulundu.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, Nitelikli Dolandırıcılık suçunu gerçekleştiren şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yaşlı kadının evinin çevresinde bulunan güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, görüntülerin mağdur kadına da gösterilmesi neticesinde olayı gerçekleştirdiği tespit edilen G.F., isimli şüpheli kadın Şişli’de ikametinde yakalandı.

SERBEST BIRAKILDI

Şüpheli kadınla ilgili geriye dönük yapılan araştırmalarda 5 Mart 2021 tarihinde Şişli’de meydana gelen bir başka Nitelikli Dolandırıcılık olayının da faili olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan ve Nitelikli Dolandırıcılık suçundan dün adli makamlara sevk edilen şüpheli G.F. isimli kadın, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

İlginizi ÇekebilirEmeklilik ikramiyesini telefon dolandırıcılarına kaptırdıEmeklilik ikramiyesini telefon dolandırıcılarına kaptırdı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.