DOLAR 32,3380 -0.18%
EURO 34,7841 -0.19%
ALTIN 2.399,600,27
BITCOIN %
İstanbul
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yasağa rağmen araçlarla konvoy yaptılar
  • Haber Ondan
  • Yasağa rağmen araçlarla konvoy yaptılar

Yasağa rağmen araçlarla konvoy yaptılar

ABONE OL
Mayıs 23, 2021 17:17
Yasağa rağmen araçlarla konvoy yaptılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şişli İzzetpaşa Mahallesi Hudut Sokak’ta dün akşam saat 23.00 sıralarında sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen gece dışarı çıkan bir grup, araçlarla konvoy yaparak sokak aralarında tur attı. Yüksek sesle müzik dinleyip, korna çalarak çevreye rahatsızlık veren grup ara sokaklarda gözden kayboldu. Araçların bazılarında da çakar olduğu görüldü.

“ÜLKENİN GELDİĞİ HALE BAKIN”

O anları cep telefonuyla kaydeden bir vatandaş “Saat gece 11’e geliyor ama sokağa çıkma yasağı maalesef delinde gitti. Hani o meşhur bekçiler nerede? Corona virüsüymüş, hepsi hikaye ülkemizde. Ülkenin geldiği hale bakın. Konvoyda çakarlar araçlar her şey var” dedi.

İlginizi ÇekebilirTürkiye'de de kullanılan corona aşısında büyük başarı: Hint mutasyonuna karşı işe yarıyorTürkiye’de de kullanılan corona aşısında büyük başarı: Hint mutasyonuna karşı işe yarıyorİlginizi ÇekebilirCorona aşısı olan gençlerin kalbinde iltihap korkusu: Resmi inceleme başlatıldıCorona aşısı olan gençlerin kalbinde iltihap korkusu: Resmi inceleme başlatıldı

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.