DOLAR 32,2591 0%
EURO 34,7149 -0.04%
ALTIN 2.400,090,00
BITCOIN %
İstanbul
21°

AÇIK

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Üvey babasını annesine şiddet uyguladığı için öldürmüş
  • Haber Ondan
  • Üvey babasını annesine şiddet uyguladığı için öldürmüş

Üvey babasını annesine şiddet uyguladığı için öldürmüş

ABONE OL
Kasım 24, 2020 23:19
Üvey babasını annesine şiddet uyguladığı için öldürmüş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erenler ilçesi Yeşiltepe Mahallesi’nde ikamet eden E.K., geçen hafta cuma gecesi üvey babası Mustafa Yavuz’u tabanca ile ateş ederek öldürdü. E.K. olayın ardından gözaltına alınırken, tabancanın üvey babasına ait olduğu belirlendi. Adliyeye sevk edilen E.K. tutuklandı.

“3 AYDIR ANNEME VE BANA ŞİDDET UYGULUYOR”

E.K. savcılıkta verdiği ifadesinde, evde annesi Ö. Y. (38), üvey babası Mustafa Yavuz ve üvey kardeşi S.Y. (16) ile yaşadıklarını söyledi. Üvey kardeşi S.Y. ile birlikte üvey babası Mustafa Yavuz’un tamirhanesinde çalıştığını ifade eden E.K., üvey babasının 3 aydan beri annesi ve kendisine şiddet uygulandığını belirtti.

E.K., “Üvey babam son dönemde sürekli şiddet uygulamaya başlamıştı. Anneme şiddet uyguluyordu. Olay günü yine evde tartışma çıktı. Evde yaşanan arbedenin ardından üvey babam üvey kardeşimi de alarak evden çıkıp gitti. Bir saat sonra geri döndüğünde tartışma yeniden başladı. Tartışma başlayınca üvey babamın evdeki silahının yerini biliyordum. Aldım ve üzerime yürümeye başladığında rastgele ateş ettim. Üvey babam yere yığıldı. Öldürme kastıyla ateş etmedim” dedi.

Mustafa Yavuzun önceki eşinden olan oğlu S.Y. ise ifadesinde cinayeti görmediğini, silahın ateşlendiği sırada başka bir odada olduğunu söyledi. (DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.