DOLAR 32,3028 -0.13%
EURO 34,8352 0.02%
ALTIN 2.409,810,69
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlülerin sitesinde tapular pandemi genelgesine takıldı
  • Haber Ondan
  • Ünlülerin sitesinde tapular pandemi genelgesine takıldı

Ünlülerin sitesinde tapular pandemi genelgesine takıldı

ABONE OL
Eylül 3, 2021 08:26
Ünlülerin sitesinde tapular pandemi genelgesine takıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ÖRNEĞİNİ İSTEDİ

Bakanlığın, “genel kurulları ertelenen kooperatiflerin  mevcut yönetim kurullarının yetkisinin kanun gereği devam ettiğin” İstanbul Ticaret Odası’na bildirmemesi nedeniyle, Tapu Müdürlüğü ferdi tapu başvurusunu işleme almadı. Yönetim kurulunun yetkisinin sona erdiğini bildirdi.

Yönetim Kurulu, Bakanlığın İstanbul İl Müdürlüğü’ne dilekçe vererek, “Kooperatiflerin faaliyetlerini sorunsuz ve düzenli bir şekilde ifa edebilmesi için İstanbul Ticaret Odası’na Genelgenin bir örneği gönderilmesini” istedi.

Kooperatif  Kanunu’nun 81. Maddesi’ne rağmen bir yıldan uzun zamandır kooperatif üzerinde tutulan tapular, kanun ve genelgeye rağmen yaşanan sorun aşılamadığı için  konutların sahipleri olan ortaklara verilemedi. Tapusunu alamayan sanatçılar arasında Kıraç, Nevra Serezli, Murat Serezli, Oya İnci, Özkan Uğur, Ali Kocatepe, Mustafa Ceceli, Rober Hatemo, Metin Özülkü, Emel Müftüoğlu ve Ayşe Şule Bilgiç bulunuyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.