DOLAR 32,4992 0.08%
EURO 34,9513 0.44%
ALTIN 2.428,65-0,40
BITCOIN %
İstanbul
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trendyol Süper Lig’de Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa’dan Değerlendirme
  • Haber Ondan
  • Spor
  • Trendyol Süper Lig’de Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa’dan Değerlendirme

Trendyol Süper Lig’de Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa’dan Değerlendirme

ABONE OL
Mart 13, 2024 21:07
Trendyol Süper Lig’de Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa’dan Değerlendirme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fuat Çapa: “MKE Ankaragücü Maçı Bizim İçin 6 Puan Değerindeydi”

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor’un futbol direktörü Fuat Çapa, sahalarında 2-1 yendikleri MKE Ankaragücü maçının 6 puan değerinde olduğuna işaret etti. Ligde puanların birbirine yakın olması nedeniyle MKE Ankaragücü maçını kazanarak 6 puan değerinde puan aldıklarını belirten Çapa, “Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Karşılaşma genelinde özellikle ilk yarıda çok pozisyona girdik değerlendiremedik.”

Planlamaların Sonucu Mutluluk Verici

Çapa, teknik direktörleri Markus Gisdol ile birlikte yapmış oldukları planlamaların sahada sonuç verdiğini vurgulayarak, “Yani nereden başlayıp nereye gideceğimizin rotasını çizmiştik. Şu anda çizdiğimiz rota doğrultusunda ilerliyoruz” dedi.

Önemli Karşılaşmalar Öncesi Hedefler

17 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacakları Hatayspor maçının da 6 puan değerinde olduğunu belirten Çapa, “Her iki takım açısından önemli bir karşılaşma olacak. Çünkü ligde altımıza bakıyoruz çok büyük puan farkı yok, üstümüze bakıyoruz çok puan farkı yok, şu an arada bir yerdeyiz. Tabi biz hep yukarı doğru bakmayı amaçlıyoruz, hedefimiz o. Bundan sonra oynayacağımız Hatayspor ve Pendikspor maçları bizim hangi tarafa doğru bakacağımızı çok net bir şekilde gösterecek” ifadelerini kullandı.

Çapa, Hatayspor karşılaşmasından iyi bir sonuçla ayrılarak gelecek planlamaları için avantaj elde etmek istediklerini vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.