DOLAR 32,5502 0.13%
EURO 35,0095 -0.09%
ALTIN 2.437,130,07
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Takside unutulan serveti sahibine teslim etti
  • Haber Ondan
  • Takside unutulan serveti sahibine teslim etti

Takside unutulan serveti sahibine teslim etti

ABONE OL
Kasım 23, 2020 11:10
Takside unutulan serveti sahibine teslim etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün gece saatlerinde İstanbul Havalimanı’ndan yabancı uyruklu bir yolcu alan havalimanı taksi durağı şoförlerinden Engin Olgaç (31), yolcuyu Laleli’de bir otele bıraktıktan sonra aracın arka koltuğunda bir çanta buldu. Yolcunun unuttuğunu fark ettiği çantayı inceleyen taksi şoförü, içerisinde deste deste döviz bulunduğunu fark etti. Örnek davranış gösteren duyarlı taksici, 2 milyon 800 bin lira değerindeki 300 bin Euro dövizi sahibine teslim etti.

“FARK EDİNCE OTELİ ARADIM”

Parayı sahibine teslim ettiği anda çekilen görüntüde “Görmüş olduğunuz arkadaşımızı havalimanından aldım. Otele bıraktıktan sonra arabamı yıkamaya gittim ve parayı arabada unuttuğunu fark ettim. Oteli arayıp iletişime geçtim. Bu parayı arkadaşa teslim ediyorum. Benim hakkım hiçbir şekilde yoktur. Allah onu kazadan beladan korusun” açıklamasında bulundu.

Müşteri ise servet değerindeki parasını bularak kendisine getiren taksiciye teşekkür etti. (İHA)

İlginizi Çekebilirİtfaiye eri, enkazda bulduğu altınları polise teslim ettiİtfaiye eri, enkazda bulduğu altınları polise teslim etti

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.