DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20710990,87%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taksi durağı önünde kanlı infaz

Taksi durağı önünde kanlı infaz

ABONE OL
Şubat 16, 2021 13:21
Taksi durağı önünde kanlı infaz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi’nde taksi durağında şoför olarak çalışan Kemal Y., mahalle muhtarı olduğu iddia edilen kuzeni Yusuf Y. tarafından iş yerine bırakıldı.

Kemal Y., araçtan indikten sonra aralarında husumet olduğu iddia edilen kuzeni Yusuf Y.’nin silahlı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerine 3 kurşun isabet eden Kemal Y. ağır yaralanırken, kuzeni ise araçla olay yerinden kaçtı.

DAKİKALARCA KALP MASAJI YAPILDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Kemal Y.’ye dakikalarca kalp masajı yaptı. Yapılan kalp masajının ardından tekrar hayata döndürülen Kemal Y. özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Ancak Kemal Y. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ZANLI YAKALANDI

Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri ise çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Kuzenini vurarak olay yerinden kaçan ve Nizip ilçesi Kızılin Mahallesi Muhtarı olduğu iddia edilen Yusuf Y., polis ekipleri tarafından yakalandı. (İHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.