DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2073434-1,87%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika… Meteoroloji’den 11 ile kar yağışı uyarısı
  • Haber Ondan
  • Son dakika… Meteoroloji’den 11 ile kar yağışı uyarısı

Son dakika… Meteoroloji’den 11 ile kar yağışı uyarısı

ABONE OL
Ocak 21, 2021 03:42
Son dakika… Meteoroloji’den 11 ile kar yağışı uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Muş, Bitlis, Van, Hakkari, Şırnak, Batman ve Siirt çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI ARTIYOR

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı, doğu bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

KUVVETLİ BUZLANMA VE ÇIĞ UYARISI

Kıyılarda hafif, iç ve doğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarı yapıldı.

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu dik yamaçlarda çığ oluşma riski olmasından yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

İlginizi ÇekebilirKar yağışı kuraklık endişesi taşıyan çiftçiye cansuyu olduKar yağışı kuraklık endişesi taşıyan çiftçiye cansuyu olduİlginizi ÇekebilirKar yağışını izlemek için gittiler, 6 saat mahsur kaldılarKar yağışını izlemek için gittiler, 6 saat mahsur kaldılar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.