DOLAR 32,2825 0.05%
EURO 34,7018 -0.11%
ALTIN 2.394,62-0,22
BITCOIN 2025504-1,58%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika… İstanbul ve Ankara’nın yeni başsavcıları belli oldu
  • Haber Ondan
  • Son dakika… İstanbul ve Ankara’nın yeni başsavcıları belli oldu

Son dakika… İstanbul ve Ankara’nın yeni başsavcıları belli oldu

ABONE OL
Aralık 24, 2020 13:28
Son dakika… İstanbul ve Ankara’nın yeni başsavcıları belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İrfan Fidan’ın Yargıtay üyesi seçilmesi nedeniyle boşalan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz atandı.

Yüksel Kocaman’ın Yargıtay üyesi seçilmesi nedeniyle boşalan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça atandı. Akça’dan boşalan Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Gökhan Karaköse getirildi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak; Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’na Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü; Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı’na Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri atandı.

AYRINTILAR GELECEK

İlginizi ÇekebilirFidan, Yargıtay üyeliği görevine başlamadan AYM adayı oldu!Fidan, Yargıtay üyeliği görevine başlamadan AYM adayı oldu! İlginizi ÇekebilirAnayasa Mahkemesi için üç isim belirlendiAnayasa Mahkemesi için üç isim belirlendi

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.