DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sınırda konuşlu obüsler terör hedeflerini ateş altına aldı
  • Haber Ondan
  • Sınırda konuşlu obüsler terör hedeflerini ateş altına aldı

Sınırda konuşlu obüsler terör hedeflerini ateş altına aldı

ABONE OL
Nisan 24, 2021 16:07
Sınırda konuşlu obüsler terör hedeflerini ateş altına aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TSK’nın Irak’ın kuzeyinde dün gece başlattığı, Metina bölgesi ağırlıklı olmak üzere Zap, Avaşin, Basyan, Kandil ve Gara bölgelerini kapsayan operasyonda, belirlenen terör örgütü PKK hedefleri savaş uçakları tarafından vuruldu.

Harekata katılan yaklaşık 50 uçak, sınırı geçip teröristlere bomba yağdırdı. Harekatta, İHA, SİHA ve ATAK helikopterleri de görev aldı. Komandolar helikopterlerle bölgeye indirilirken, sınır hattında görev yapan Mehmetçik de bölgeye geçerek ateş altına alınan alanda, saha temizliği yaptı.

TERÖR HEDEFLERİ DERECİK’TEN OBÜSLERLE VURULDU

Irak’ın sıfır noktasındaki Hakkâri’nin Derecik ilçesinde de askeri hareketlilik yaşandı. Derecik’te konuşlu 34’üncü Hudut Tugay Komutanlığı’ndan Hakurk bölgesine yoğun top atışı yapıldı. Fırtına obüsleri, koordinatları verilen bölgeleri vurdu. DHA

İlginizi ÇekebilirMetina'ya kara harekatı başladı: Komandolar bölgeye indirildiMetina’ya kara harekatı başladı: Komandolar bölgeye indirildiİlginizi ÇekebilirCumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'ın kuzeyine düzenlenen harekatın adını duyurduCumhurbaşkanı Erdoğan, Irak’ın kuzeyine düzenlenen harekatın adını duyurdu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.