DOLAR 32,5171 0.36%
EURO 34,7569 0.38%
ALTIN 2.403,200,98
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şehit Ömer Halisdemir’in doğum günü
  • Haber Ondan
  • Şehit Ömer Halisdemir’in doğum günü

Şehit Ömer Halisdemir’in doğum günü

ABONE OL
Şubat 21, 2021 01:43
Şehit Ömer Halisdemir’in doğum günü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde binlerce ziyaretçinin akın ettiği Kahraman Ömer Halisdemir’in kabri bu doğum günün de pandemi ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessiz kaldı.

Kahraman Ömer Halisdemir bugün yaşasaydı 47 yaşına basacaktı. Kabri başına gelerek dua eden Çukurkuyu Belediye Başkanı Ahmet Halisdemir, “Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Pandemi dolayısıyla ziyaretçi az sayıda oluyor. Ömerler, Mahirler, Erdallar, fıratlar bitmez. Yeni gelen nesiller bu Ömerler, Mahirler, Erdallar ve fıratları yaşatacaktır. Cumhur İttifakı’nın terörle mücadele kararları nettir. Biz de bu kararları destekliyoruz, sonuna kadar arkasındayız” dedi. İHA

İlginizi ÇekebilirÖmer Halisdemir'in ailesinden şok kararÖmer Halisdemir’in ailesinden şok kararİlginizi ÇekebilirÖmer Halisdemir kimdir? Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz'da nasıl öldü, kimi vurdu?Ömer Halisdemir kimdir? Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz’da nasıl öldü, kimi vurdu?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.