DOLAR 32,3432 0.19%
EURO 35,1140 -0.21%
ALTIN 2.240,48-0,12
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Samsun’da silahlı çatışma: 1 ölü, 2 yaralı
  • Haber Ondan
  • Samsun’da silahlı çatışma: 1 ölü, 2 yaralı

Samsun’da silahlı çatışma: 1 ölü, 2 yaralı

ABONE OL
Mayıs 15, 2021 12:56
Samsun’da silahlı çatışma: 1 ölü, 2 yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Tekkeköy ilçesinde silahlı çatışmada Muhammet Kıcır (28) ile karşı tarafından F.K.(40) ile kardeşi E.K.(28) yaralandı.

Muhammet Kıcır kaldırıldığı Gazi Devlet Hastanesinde hayatını kaybederken, bacaklarından yaralanan F.K. ve E.K. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alandılar.


Ölen Muhammet Kıcır’ın yakınları Gazi Devlet hastanesine taşkınlık yapınca hastaneye takviye polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada polis taşkınlık yapanlara müdahale edince 1’i polis 2 bekçi yaralandılar.

Bu sırada ölen gencin yakınları bu kez yaralıların bulunduğu Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine gittiler. Hastane gönünde geniş güvenlik önlemi alan polis ekiplerini ikazlarına uymayan grup arasında arbede yaşandı. Burada da 1 bekçi ile 1 ölen gencin yakını arbede sırasında yaralandılar.

Polis silahlı saldırıda yaralanan kardeşleri hastanedeki tedavilerinin tamamlanmasının ardından tekerlekli sandalyede gizlice kaçırdı. Morgun yanından polis aracına bindirilen F.K. ve E.K. Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)

İlginizi ÇekebilirTekirdağ'da pompalı tüfekli çatışmaTekirdağ’da pompalı tüfekli çatışma

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.