DOLAR 36,2388 0.35%
EURO 38,0197 0.32%
ALTIN 3.360,93-1,10
BITCOIN 35415361,27%
İstanbul

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şahinbey Millet Kütüphanesi Açıldı: Erdoğan ve Bakanlar Katıldı
  • Haber Ondan
  • Gündem
  • Şahinbey Millet Kütüphanesi Açıldı: Erdoğan ve Bakanlar Katıldı

Şahinbey Millet Kütüphanesi Açıldı: Erdoğan ve Bakanlar Katıldı

ABONE OL
Aralık 8, 2024 17:25
Şahinbey Millet Kütüphanesi Açıldı: Erdoğan ve Bakanlar Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdoğan Hayırlara Vesile Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Gaziantep’te Şahinbey Millet Kütüphanesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Erdoğan, kütüphanenin herkesin dolup taşacağı bir mekan olması temennisinde bulunarak açılış kurdelesini kesti.

Bakanlar ve Diğer Katılımcılar

Açılış törenine, Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar’ın duasının ardından, çeşitli bakanlar ve Gaziantep’in ileri gelenleri de katıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ve milletvekilleri de törende yer aldı.

Bu anlamlı açılışta, Şahinbey Millet Kütüphanesi’nin Gaziantep’e ve ülkeye hayırlı olması dileğiyle, okuyuculara geniş kapsamlı bir hizmet sunulması hedefleniyor. Erdoğan ve bakanların katılımıyla gerçekleşen bu önemli etkinlik, kütüphanenin gelecekteki başarılı çalışmalarına ışık tutuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.