DOLAR 32,4489 -0.13%
EURO 34,7611 -0.66%
ALTIN 2.439,000,13
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın canlı yayınına tepki mesajı yağdı
  • Haber Ondan
  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın canlı yayınına tepki mesajı yağdı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın canlı yayınına tepki mesajı yağdı

ABONE OL
Mart 12, 2021 03:15
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın canlı yayınına tepki mesajı yağdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de ilk COVID-19 vakasının açıklanmasının birinci yılında açıklamalarda bulundu. Açıklamanın YouTube’taki yayınına mesaj yağdı.

Mesajlar arasında çok sayıda ‘oy moy yok’, ‘sağlıkçılara atama’, ‘yüz yüze sınav iptal edilsin’ ifadeleri yer aldı.

“YENİ BİR ÇAĞRIDA BULUNUYORUM”

Bakan Koca ise açıklamasında vatandaşlara çağrıda bulunarak şunları söyledi:

* Şu an azalmış olan kısıtlamalar kaçınılmazdı. Kentlerden köylere insanımız bu kısıtları mecburiyetten öte bir mesuliyet olarak gördü. Yaşlılarımıza, gençlerimize her birimize tüm kalbimle teşekkür ediyorum.

* İlk vakadan tam 1 yıl sonra bugün 11 Mart’ta size yeni bir çağrıda bulunmak istiyorum. Karamsarlığı, belirsizlik ve bıkkınlık duygularını üstümüzden tümüyle atalım. Geleceğe ilişkin planlarımızla hayata, yarınlarımıza bağlanalım.

* 13 Ocak’ta başlayan aşı programı muntazam şekilde yürüyor. Aşı programı tamamlandığında vaka sayısı 5 ise 1’e yaklaşmış olacaktır. Ağır hasta sayısını çok az duyacağız.

İlginizi Çekebilirİstanbul'da yeni corona tedbirleri: 15 Mart'tan itibaren geçerli olacakİstanbul’da yeni corona tedbirleri: 15 Mart’tan itibaren geçerli olacakİlginizi ÇekebilirSağlık Bakanı Fahrettin Koca: Size yeni bir çağrıda bulunmak istiyorumSağlık Bakanı Fahrettin Koca: Size yeni bir çağrıda bulunmak istiyorum

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.