DOLAR 32,1838 0.04%
EURO 35,1589 0.08%
ALTIN 2.467,21-0,01
BITCOIN 2102419-1,05%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Prenses Olympia’nın Macerası: Pencereden Sürünerek Odasına Girdi!
  • Haber Ondan
  • Dünya
  • Prenses Olympia’nın Macerası: Pencereden Sürünerek Odasına Girdi!

Prenses Olympia’nın Macerası: Pencereden Sürünerek Odasına Girdi!

ABONE OL
Mayıs 2, 2024 14:11
Prenses Olympia’nın Macerası: Pencereden Sürünerek Odasına Girdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yunanistan Kraliyet Ailesi Üyesi Prenses Olympia’nın İskoçya Macerası

Yunanistan’da 1974’e kadar tahtta olan kraliyet ailesinin genç üyelerinden Prenses Olympia, son hareketiyle gündemde. İngiltere Kralı 3. Charles’ın vaftiz kızı olan 27 yaşındaki model Olympia, bir arkadaşını ziyaret için gittiği İskoçya’da zor anlar yaşadı. Histeri krizi geçirdiği öne sürülen Prenses, yanlışlıkla kilitlediği odaya giremeyince pencereden sürünerek içeri girmek zorunda kaldı.

Olympia’nın Eski Sevgilisi ve Sosyete Hayatı

Daha önce Olympia’nın erkek kardeşi Prens Constantine Alexios ile sevgili olan Poppy Delevingne, Prenses’in zor anlarını videoya çekerek sosyal medyada yayınladı. Pencereden girmeyi başaran Olympia’nın daha sonra kahkahalara boğulduğu duyuldu. Sosyete basını, Prenses Olympia’yı “dünyanın en seçkin bekarı” olarak niteliyor. Prenses’in eski sevgilisi olan aristokrat Peregrine Pearson, geçen sene oyuncu Sophie Turner’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Prenses Olympia, son dönemde New York ve Ibiza’da lüks partilerde boy göstermişti.

Yunanistan Kraliyet Ailesi’nin Tarihi

Prenses Olympia’nın büyükbabası olan eski Kral Constantine, 1967’de Yunanistan’da yaşanan darbenin ardından yurtdışına sürgüne gitmişti. Yunanistan’da 1974’teki referandumla krallık rejimi nihai olarak sona ermişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.