DOLAR 32,5642 0.11%
EURO 34,9815 -0.16%
ALTIN 2.436,690,04
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Polisler de gördüğü manzaraya inanamadı
  • Haber Ondan
  • Polisler de gördüğü manzaraya inanamadı

Polisler de gördüğü manzaraya inanamadı

ABONE OL
Şubat 11, 2021 00:56
Polisler de gördüğü manzaraya inanamadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Alaplı Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda ilçede uyuşturucu üretimi ve ticareti yapıldığı ihbarı üzerine çalışma yaptı.

Yapılan çalışma sonucunda, uyuşturucu madde yetiştirmek amacıyla iklimlendirilmiş ve seraya çevrilmiş eve operasyon düzenledi. Yapılan baskında ilçede doktor olduğu öğrenilen A.K. ile C.Ş., B.Ç. ve S.Ş.  gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.K., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. C.Ş. ve S.Ş. ise çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, B.Ç. tutuklandı.

POLİSLERİ DE ŞAŞIRTTI

Şüphelilerin uyuşturucu madde yetiştirmek için kurduğu sistem polisleri de şaşırttı. Operasyon kapsamında 233 gram esrar, 40 kök kenevir bitkisi ile bitkilerin yetiştirilmesi için gerekli ortamı sağlamak adına bulundurulan sıvı gübre, dijital zamanlayıcı, ısı ve ışık düzeneği, buhar makinesi, ısı ve nem ölçer ve gözlem amaçlı oynar başlıklı kamera ele geçirildi. DHA

İlginizi ÇekebilirUyuşturucu madde ile yakalanan uzman çavuş gözaltına alındıUyuşturucu madde ile yakalanan uzman çavuş gözaltına alındıİlginizi ÇekebilirBeş İranlı'nın midesinden 292 kapsül uyuşturucu çıktıBeş İranlı’nın midesinden 292 kapsül uyuşturucu çıktı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.