DOLAR 32,4561 0.23%
EURO 34,6565 0.17%
ALTIN 2.391,200,47
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Polisin ceza kestiği evsiz vatandaş barınma evine yerleştirildi
  • Haber Ondan
  • Polisin ceza kestiği evsiz vatandaş barınma evine yerleştirildi

Polisin ceza kestiği evsiz vatandaş barınma evine yerleştirildi

ABONE OL
Aralık 27, 2020 13:40
Polisin ceza kestiği evsiz vatandaş barınma evine yerleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Büyükşehir Belediyesi, pandemi önlemleri kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında gidecek yeri olmadığı için polis ekiplerince ceza yazılmasıyla gündeme gelen Ali Çiftçi’ye sahip çıktı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Ali Çiftçi’yi buldu.

Ali Çiftçi Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı, Bimekan Barınma Evi’ne yerleştirildi.  Başkan Böcek, kimsenin mağdur olmasını istemediklerini belirterek, “Sokakta kalan vatandaşlarımız için, 7/24 görevdeyiz” dedi. Ali Çiftçi geceyi Bimekan’da geçirdi gün içinde de memleketine gönderildi.

İlginizi ÇekebilirEmniyet'ten 'kısıtlama' cezası için özürEmniyet’ten ‘kısıtlama’ cezası için özür İlginizi ÇekebilirPolis ekipleri evsiz olduğunu öğrenince cezai işlem uygulamadıPolis ekipleri evsiz olduğunu öğrenince cezai işlem uygulamadı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.