DOLAR 32,4973 -0.01%
EURO 34,8607 -0.38%
ALTIN 2.450,290,59
BITCOIN 20861750,48%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Polis seyir halindeki motosiklet sürücüsüne kaskla müdahale etti! Soruşturma başlatıldı
  • Haber Ondan
  • Polis seyir halindeki motosiklet sürücüsüne kaskla müdahale etti! Soruşturma başlatıldı

Polis seyir halindeki motosiklet sürücüsüne kaskla müdahale etti! Soruşturma başlatıldı

ABONE OL
Mayıs 1, 2021 04:52
Polis seyir halindeki motosiklet sürücüsüne kaskla müdahale etti! Soruşturma başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay Konya-Antalya çevreyolunda meydana geldi. Cadde üzerinden kontrol yapan trafik polisleri ters yönde giden bir motosiklet sürücüsünü durdurup işlem yaptığı esnada polislerden birisi yanlarından geçen başka bir motosiklet sürücüsünü kaskıyla vurup durdurdu.

“ADLİ VE İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI”

Yaşanan olaya ilişkin SÖZCÜ’ye konuşan Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın şunları söyledi:

* Olayın yaşandığı cadde üzerinde polis ekiplerimiz kontrol yaptıkları esnada yolda tersten giden bir motosikletli sürücüyü durduruyor.

* Daha sonra yanlarından kasksız, ehliyetsiz ve plakasız bir başka motosiklet sürücüsü geçiyor. Polis, yanından geçen motosikletliyi durması için ikaz etmesine rağmen, sürücü durmayınca kaskla müdahale ediyor.

* Yaşanan olayı ise bir kişi cep telefonu kamerasına çekiyor. Görüntüleri çeken kişi kamera kaydına başlamadan önce polis arkadaşlarımızı tehdit ediyor. Bunların da görüntüsü mevcut. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlattık.

İlginizi Çekebilirİçişleri Bakanlığı'ndan tartışılacak genelge: Polis müdahalesini kaydedenler engellenip, işlem yapılacakİçişleri Bakanlığı’ndan tartışılacak genelge: Polis müdahalesini kaydedenler engellenip, işlem yapılacak

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.