DOLAR 32,2778 -0.65%
EURO 34,7728 -0.37%
ALTIN 2.410,95-0,47
BITCOIN 1849942-4,51%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öztrak’tan Erdoğan’a Kaftancıoğlu yanıtı: Ruhi sıkıntılı bir durum
  • Haber Ondan
  • Öztrak’tan Erdoğan’a Kaftancıoğlu yanıtı: Ruhi sıkıntılı bir durum

Öztrak’tan Erdoğan’a Kaftancıoğlu yanıtı: Ruhi sıkıntılı bir durum

ABONE OL
Ocak 8, 2021 14:35
Öztrak’tan Erdoğan’a Kaftancıoğlu yanıtı: Ruhi sıkıntılı bir durum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde basın açıklaması gerçekleştirdi.

Öztrak, daha önce AKP milletvekili aday adayı olan Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasının ardından yaşananlara ilişkin açıklama yapan Erdoğan’ın “Ben öğrencilerle niye görüşeyim. Öğrenciler önce bir defa bu işin içinde değil. Bu işin içinde olan teröristler var. Ve ne yazık ki öğrencilikle alakası olmayan, işte CHP’nin bakıyorsunuz İstanbul İl Başkanı orada. Zaten kendisi bir DHKP-C militanıdır” sözlerine sert tepki gösterdi.

“İL BAŞKANIMIZ GEREKLİ YASAL YOLLARA BAŞVURACAK”

“Bu sözleri söyleyen kişinin oturduğu makama, taşıdığı sorumluluğa bir bakıyorum” diyen Öztrak, şöyle devam etti:

“Herhangi bir mahkeme kararı olmadan ağzına geleni söylemesi, bu şekilde ağır suçlamalarda bulunmasını gerçekten bir sıkıntılı durumun işareti olarak görüyorum. Ruhi sıkıntılı bir durumun işareti olarak görüyorum. Suçlama çok ağırdır. Bu suçlamayla ilgili olarak İstanbul İl Başkanımız gerekli yasal yollara vakit geçirmeden başvuracaktır. Demokrasiyi korumak için hepimizin çok dikkatli olması lazım, tedbirli olması lazım. Bu da o durumlardan biridir. Sorumluluk makamında oturanlar, 10 parmaklarında 10 kara, sağı solu suçlamaya başladıkları andan itibaren bu işlerin nereye gideceği belli değildir.”

İlginizi ÇekebilirCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Canan Kaftancıoğlu'na çok sert sözlerCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Canan Kaftancıoğlu’na çok sert sözler İlginizi ÇekebilirKaftancıoğlu'ndan Soylu'ya Boğaziçi yanıtıKaftancıoğlu’ndan Soylu’ya Boğaziçi yanıtı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.