DOLAR 32,5091 0.21%
EURO 34,9142 0.34%
ALTIN 2.441,260,12
BITCOIN 2055053-0,13%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ordu-Giresun Havalimanı’nda bir uçağa yapılan bomba ihbarı asılsız çıktı
  • Haber Ondan
  • Ordu-Giresun Havalimanı’nda bir uçağa yapılan bomba ihbarı asılsız çıktı

Ordu-Giresun Havalimanı’nda bir uçağa yapılan bomba ihbarı asılsız çıktı

ABONE OL
Haziran 1, 2021 06:02
Ordu-Giresun Havalimanı’nda bir uçağa yapılan bomba ihbarı asılsız çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ordu-Giresun Havalimanında bir yolcu uçağına yapılan bomba ihbarı üzerine kalkışlar durduruldu. Polis ekipleri uçakların kargo ve kabin bölümünde arama yaptı.

Yapılan aramalarda her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Havalimanında bekletilen yolcuların alındığı uçaklar kalkış yaparak, İstanbul ve Ankara’ya hareket etti.

ASILSIZ İHBAR YURT DIŞINDAN YAPILMIŞ

Bu arada asılsız çıkan ihbarın yurt dışından gelen bir telefonla uçak belirtilmeden genel olarak yapıldığı öğrenildi.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yaptığı açıklamada ihbar üzerine güvenlik gerekçesiyle havalimanında tedbirler aldıklarını belirterek, “Gerekli incelemeler yapıldı. Bende bizzat havaalanındayım. Şu an için bir olumsuzluk yok. Yolcularımızla görüştük. Uçuşlar yeniden yapılıyor” dedi.

“OPERASYONLAR YENİDEN BAŞLATILDI”

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, “Ordu – Giresun Havalimanı operasyonları, havalimanı otoritesine gelen bir bomba ihbarı nedeniyle bir süre durdurulmuştur. Emniyet birimleri tarafından yapılan inceleme sonucu ihbarın asılsız olduğunun anlaşılması üzerine havalimanında operasyon yeniden başlatılmıştır” dedi. DHA

İlginizi ÇekebilirBombalı araçla saldırının engellenmesinde detaylar ortaya çıktıBombalı araçla saldırının engellenmesinde detaylar ortaya çıktı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.