DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muharrem İnce: Memleket Partisi olarak bu hadsize dava açacağız
  • Haber Ondan
  • Muharrem İnce: Memleket Partisi olarak bu hadsize dava açacağız

Muharrem İnce: Memleket Partisi olarak bu hadsize dava açacağız

ABONE OL
Mayıs 29, 2021 17:48
Muharrem İnce: Memleket Partisi olarak bu hadsize dava açacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un torunlarının icazet aldığı Ayasofya’daki törende imamın, “Onlardan daha zalim, daha kafir kim olabilir. Ya Rabbi, o zihniyetin bir daha bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma” diyerek Ayasofya’yı müzeye çevirenlere lanet okumasına bir tepki de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den geldi.

“HADDİNİ BİL”

İnce, partisinin imama dava açacağını duyurdu. Sosyal medyadan tepkisini dile getiren İnce, “Yüzyıllarca bu toprakları yurt edinmiş milletimizin bağımsızlığını, onurunu ve inancını yedi düvele karşı savunan Mustafa Kemal Atatürk’e ‘zalim ve kafir’ diyen hadsiz hesabını verecek. Memleket Partisi olarak bu hadsize dava açacağız!” dedi.

Muharrem İnce, paylaşımında “#HaddiniBilMustafaDemirkan” etiketini kullandı.

İlginizi ÇekebilirErdoğan'ın katıldığı Ayasofya töreninde bir kez daha Atatürk'e lanet okunduErdoğan’ın katıldığı Ayasofya töreninde bir kez daha Atatürk’e lanet okunduİlginizi ÇekebilirAyasofya töreninde Atatürk'e lanet okunmasına tepki yağıyorAyasofya töreninde Atatürk’e lanet okunmasına tepki yağıyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.