DOLAR 32,3859 0.02%
EURO 34,8255 0.03%
ALTIN 2.399,040,11
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mesut Özil: “Arda Güler, Odegaard’ın İzinden Gidebilir”
  • Haber Ondan
  • Spor
  • Mesut Özil: “Arda Güler, Odegaard’ın İzinden Gidebilir”

Mesut Özil: “Arda Güler, Odegaard’ın İzinden Gidebilir”

ABONE OL
Nisan 19, 2024 21:06
Mesut Özil: “Arda Güler, Odegaard’ın İzinden Gidebilir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mesut Özil, Genç Yetenek Arda Güler’e Örnek Olarak Odegaard’ı Gösterdi

Eski futbolcu Mesut Özil, Real Madrid’de forma fırsatı bulamayan genç milli futbolcu Arda Güler’e, Arsenal’de yıldızlaşan Norveçli futbolcu Martin Odegaard’ı örnek gösterdi. Özil, İspanya’nın Marca gazetesine verdiği demeçte, Arda’nın Real Madrid’de tarih yazabilecek bir yeteneği olduğunu belirtti.

Arda Güler için Özil’den Sabır ve Destek

Arda Güler için “kardeşim gibi” ifadesini kullanan Mesut Özil, genç futbolcuya sabırlı olması çağrısında bulundu. Özil, Arda’nın dünya çapında bir futbolcu olma potansiyeline sahip olduğunu ve her antrenmanda çok şey öğrenebileceğini vurguladı. Ayrıca, Türkiye gibi bir futbol tutkusu olan ülkede Arda’nın üzerindeki baskının azaltılması gerektiğini belirtti.

Özil: “Futbolu Bırakma Kararından Pişman Değilim”

Mesut Özil, Real Madrid’de en beğendiği futbolcunun Antonio Rüdiger olduğunu dile getirdi ve onun dünya klasında bir sezon geçirdiğini savundu. Ayrıca, Katar, Suudi Arabistan ve diğer ülkelerden teklifler aldığını ancak futbolu bırakma kararından hiçbir pişmanlık duymadığını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.