DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Bu aralar kimseyi anladığın yok
  • Haber Ondan
  • Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Bu aralar kimseyi anladığın yok

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Bu aralar kimseyi anladığın yok

ABONE OL
Haziran 7, 2021 18:35
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Bu aralar kimseyi anladığın yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Vahdettin Köşkü’ndeki mesaisinin ardından Beylerbeyi’nde bir dondurmacıya uğradı. Erdoğan, burada dondurma ikram ettiği vatandaşlarla sohbet etti.

Bu sırada Erdoğan’ın arkasında bulunan koruma müdürü Muhsin Köse, yan masada oturan ve bacak bacak üstüne atan kadına el işaretiyle bacağını indirmesini söyledi. Uyarının ardından kadın bacağını indirip dondurmasını yemeye devam etti.

KADINLARI UYARDI

Bir başka görevli ise Erdoğan’ın arkasındaki masada dondurma yiyen kadınlara yaklaşarak dondurma yemedikleri aralarda maskelerini kapatmalarını söyledi. Kadınların her hamleden sonra maskelerini indirip kaldırmaları dikkat çekti.

Dışarda toplanan vatandaşlara da dondurma ikram eden Erdoğan, daha sonra Kısıklı’da bulunan konutuna geçti.

“BU ARALAR KİMSEYİ ANLADIĞIN YOK”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaşananlarla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Erdoğan’a tepki gösteren Kılıçdaroğlu, şunları belirtti:

* Halktan tümüyle koptun Erdoğan. Gençler arasına gidiyorsun, güya dondurma yiyeceksin. Korumalar bacak bacak üstüne atan genç kadını uyarıyor.

* Erdoğan ve halk tiyatrosundan ancak bu kadarı olabiliyor. Anlamıyorsun gençleri, zorlama. Gerçi bu aralar kimseyi de anladığın yok.

İlginizi ÇekebilirErdoğan'ın korumasından dondurma yiyen kadına bacak uyarısıErdoğan’ın korumasından dondurma yiyen kadına bacak uyarısı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.