DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046385-0,55%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu: Türkiye’yi mafyaya, çetelere, yağmacılara yedirmeyeceğiz
  • Haber Ondan
  • Kılıçdaroğlu: Türkiye’yi mafyaya, çetelere, yağmacılara yedirmeyeceğiz

Kılıçdaroğlu: Türkiye’yi mafyaya, çetelere, yağmacılara yedirmeyeceğiz

ABONE OL
Mayıs 24, 2021 05:22
Kılıçdaroğlu: Türkiye’yi mafyaya, çetelere, yağmacılara yedirmeyeceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündemi sarsan mafya-siyaset ilişkisi iddialarının ardından akşam saatlerinde sosyal medya hesabından hem gençlere hem de iktidara seslendiği bir açıklama yaptı.

“PİRÜPAK, TERTEMİZ BİR ÜLKE VAADİMDİR”

Açıklamasına gençlere seslenerek başlayan Kılıçdaroğlu, “Gençler, merak etmeyin o gün gelecek ve bu başınıza gelenleri unutacaksınız. Pirüpak, tertemiz bir ülke vaadimdir size. Türkiye’yi mafyaya, çetelere, sureti haktan görünen yağmacılara yedirmeyeceğiz” dedi.

ERDOĞAN’A SEÇİM ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da erken seçim çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, gel helalleşelim. Seçimden kaçılmaz” dedi. Kılıçdaroğlu, paylaşımında ‘Hemen Seçim’ etiketi kullandı.

İlginizi ÇekebilirBinali Yıldırım, Sedat Peker'in iddialarına yanıt verdiBinali Yıldırım, Sedat Peker’in iddialarına yanıt verdiİlginizi ÇekebilirUyuşturucu ticareti Türkiye'yi nasıl etkisi altına aldı? Erdoğan Aktaş sordu, Uğur Dündar yanıtladıUyuşturucu ticareti Türkiye’yi nasıl etkisi altına aldı? Erdoğan Aktaş sordu, Uğur Dündar yanıtladıİlginizi ÇekebilirKemal Kılıçdaroğlu: Sonbaharda seçim varKemal Kılıçdaroğlu: Sonbaharda seçim var

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.