DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20585773,13%
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kendisini evden çıkarmak isteyen kardeşini vurdu
  • Haber Ondan
  • Kendisini evden çıkarmak isteyen kardeşini vurdu

Kendisini evden çıkarmak isteyen kardeşini vurdu

ABONE OL
Eylül 6, 2021 08:34
Kendisini evden çıkarmak isteyen kardeşini vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüreğir içesine bağlı Haydaroğlu Mahallesinde bakkal işleten Mehmet Salih T. ile ağabeyi Abdülaziz T. aynı evde kalmaya başladı. 23 Ağustos’ta Mehmet Salih T. ağabeyi Abdülaziz T.’nin kötü alışkanlıkları olduğu gerekçesiyle aynı evde kalmak istemeyip ona evi terk etmesini söyleyerek bakkala gitti.

KARDEŞİNİ VURUP TESLİM OLDU

Bu duruma sinirlenen Abdülaziz T. pompalı tüfekle bakkala gelerek kardeşini vurup olay yerinden ayrıldı. Bu anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Taksiye binerek olay yerinden uzaklaşan zanlı Köprübaşı Polis Merkezine giderek teslim oldu.

Yaralı Mehmet Salih T. ise Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Mehmet Salih Turgut yapılan müdahalelerinin ardından hayati tehlikeyi atlatıp taburcu oldu.

Teslim olan zanlı ise ifadesinde kardeşinin kendisini evden kovduğu için vurduğunu öne sürdü. Zanlı ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.