DOLAR 32,3301 -0.53%
EURO 34,8496 -0.3%
ALTIN 2.409,17-0,54
BITCOIN 1855884-4,89%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaza yaptı, tomografi sonrası hayatının şokunu yaşadı
  • Haber Ondan
  • Kaza yaptı, tomografi sonrası hayatının şokunu yaşadı

Kaza yaptı, tomografi sonrası hayatının şokunu yaşadı

ABONE OL
Şubat 11, 2021 00:55
Kaza yaptı, tomografi sonrası hayatının şokunu yaşadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaza, akşam saatlerinde Değirmendere Kurtuluş Bulvarı yakınlarında meydana geldi. Tuncay Şurutoğlunun kullandığı 34 DFZ 199 plakalı motosiklet, iddiaya göre kavşağa geldiği sırada kırmızı ışığa rağmen durmayınca, Murat Taçyıldız yönetimindeki 41 RC 027 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince, yaralı sürücü Tuncay Şurutoğlu, ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde tedaviye alındı.

CORONA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Burada yapılan müdahale sırasında kaza nedeniyle vücudunda oluşan hasarın tespit edilmesi amacıyla çekilen tomografide Tuncay Şurutoğlunun ciğerlerinde corona tespit edildi.

Şurutoğlu’nun, buradaki tedavisinin ardından SEKA Devlet Hastanesi pandemi servisine sevk edileceği belirtildi. Bu arada, Şurutoğlunun renk körü olduğu ve ehliyetinin de bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. DHA

İlginizi ÇekebilirBir sağlık çalışanı daha coronaya yenildiBir sağlık çalışanı daha coronaya yenildiİlginizi ÇekebilirBakan Koca 2. doz corona aşısını olduBakan Koca 2. doz corona aşısını oldu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.