DOLAR 32,3675 -0.36%
EURO 34,6862 -0.37%
ALTIN 2.399,63-0,94
BITCOIN 18699851,37%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karamollaoğlu ‘dost acı söyler’ dedi, Erdoğan’a seslendi
  • Haber Ondan
  • Karamollaoğlu ‘dost acı söyler’ dedi, Erdoğan’a seslendi

Karamollaoğlu ‘dost acı söyler’ dedi, Erdoğan’a seslendi

ABONE OL
Şubat 13, 2021 13:05
Karamollaoğlu ‘dost acı söyler’ dedi, Erdoğan’a seslendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş’ın konuğu olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“AK PARTİ DIŞINDAKİ HERKESİ İTELEMEYİN”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ı ‘sağduyuya davet eden’ Karamollaoğlu, “Yaparım’ demekle iş yapılmaz. ‘Ben bu problemi çözerim’ demekle iş çözülmez. Onun için ben sayın Cumhurbaşkanı’nı sağduyuya davet ediyorum. Allah rızası için gerçekleri görün. Sizin gibi düşünmeyen, sizin gibi meselelere yaklaşmayan partili, partisiz herkesi bir kucaklayın ya. Siz Cumhurbaşkanısınız. Adınızın başına şimdi AK Parti’li Cumhurbaşkanı geldi diye AK Parti’nin dışındaki herkesi itelemeyin ya” şeklinde konuştu.

“ONLAR DOST DEĞİL, YALAKA”

Geçmişte Erdoğan ile arkadaş olduklarını vurgulayan Karamollaoğlu, “Herkes size, düşmanmış gibi davranmıyor. Ben davranmıyorum en azından. Bizim geçmişimiz var, arkadaşlığımız var. Ama yanlışlarını söylemezsem o zaman da ben kendim vebal altına girerim. Dost acı söyler. Sizden menfaat bekleyenler size acıyı söylemezler, gerçekleri söylemezler, sizin hoşunuza gitmeyen hiçbir şeyi size söylemezler. Onlar dost değil, yalakadır. Faydalanmak için yanınızda. Benim tahminim, onu da biliyor mu, biliyordur da ‘başka çarem yok’ diyordur herhalde” ifadelerini kullandı.

İlginizi ÇekebilirBakan Koca'nın aşı çağrısına Temel Karamollaoğlu'ndan açıklamaBakan Koca’nın aşı çağrısına Temel Karamollaoğlu’ndan açıklama

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.