DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadir Topbaş’ın adı Yenikapı Meydanı’na verildi
  • Haber Ondan
  • Kadir Topbaş’ın adı Yenikapı Meydanı’na verildi

Kadir Topbaş’ın adı Yenikapı Meydanı’na verildi

ABONE OL
Mart 9, 2021 03:00
Kadir Topbaş’ın adı Yenikapı Meydanı’na verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İBB Meclisi’nin Mart ayı oturumlarının ilk bileşiminde 13 Şubat’ta hayatını kaybeden eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın adını yaşatmak için ortak bir teklif gündeme sunuldu.

AKP’nin önerisi ve CHP, MHP, İYİ Parti gruplarının imzası ile verilen ortak teklifte, eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın adının Yenikapı Meydanı’na ve pandemi döneminde meclis oturumlarının da gerçekleştirildiği  Avrasya Gösteri Merkezi’ne verilmesi istendi.

Teklif oybirliği ile kabul edilerek Topbaş döneminde yapılan Yenikapı Meydanı’nın adı Dr. Mimar Kadir Topbaş Meydanı, Avrasya Gösteri Merkezi’nin adı da Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri Merkezi oldu.

AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, “İBB Meclisi kendine yakışan bir vefa örneği gösterdi” diyerek teklife destek veren siyasi parti gruplarına teşekkür etti.

İlginizi ÇekebilirİBB Meclisi'nde AKP ve İYİ Parti arasında HDP gerilimiİBB Meclisi’nde AKP ve İYİ Parti arasında HDP gerilimiİlginizi Çekebilirİmamoğlu'ndan Kadir Topbaş açıklamasıİmamoğlu’ndan Kadir Topbaş açıklaması

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.