DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20252305,64%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ Parti’den ‘Akflix’ videosu

İYİ Parti’den ‘Akflix’ videosu

ABONE OL
Nisan 26, 2021 04:19
İYİ Parti’den ‘Akflix’ videosu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti’nin resmi sosyal medya hesabında “Bu bir Akflix yapımıdır” ifadesiyle tanıtım filmi yayımlandı.

“Ne yazık ki gerçek hikayelere dayanmaktadır” diye başlayan videoda, ‘Sipariş edildiği söylenen aşılar’, ‘Geri dönmeyen gri pasaportlular’, ‘128 milyar dolar’, ‘Damat bakan’, ‘3600 ek gösterge’, ‘Milletimize verilen sözler’ vurguları yapıldı. Bir film fragmanı gibi lanse edilen videonun sonunda, filmin ismi “İllüzyonist, Kayıplar Ülkesi” olarak açıklandı.

TÜRÜ DRAM, SÜRESİ 19 YIL

İYİ Parti, videoyu şu ifadelerle paylaştı:

“Bu akşam ne izliyoruz: Sn. İllüzyonist Tür: Gizem, Dram, Gerilim Süre: 19 yıl Akflix’in katkılarıyla Kayıplar Ülkesi’nde yaşananları izlemekten çok sıkılmadık mı?”

AKŞENER “BÜYÜK İLLÜZYONİST” DEMİŞTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Büyük illüzyonist” ifadesini kullanmıştı.

İlginizi ÇekebilirMeral Akşener: Türk milletinin onur ve itibarına yönelik ağır bir saldırı niteliğini taşıyorMeral Akşener: Türk milletinin onur ve itibarına yönelik ağır bir saldırı niteliğini taşıyorİlginizi ÇekebilirMeral Akşener'den ABD Başkanı Biden'a çağrıMeral Akşener’den ABD Başkanı Biden’a çağrı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.