DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20740930,72%
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İşte parti devleti fotoğrafı

İşte parti devleti fotoğrafı

ABONE OL
Mayıs 4, 2021 05:11
İşte parti devleti fotoğrafı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PARTİ devleti al­gısına yol açan son örnek, Elazığ’dan geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında “Ko­ordinasyon toplan­tısı” düzenlendi.

 

Toplantıya, üst düzey bürokratlar, kurumların il mü­dürleri, Valilik temsilcilerinin yanı sıra AKP’liler de tam kadro katıldı. Muhalefetten kimsenin olmadığı toplantı masasında AKP’liler Bakan Kurum’un sağında, bürokrat­lar ise solunda dizildi.

Top­lantıya TOKİ Başkanı, İller Bankası Genel Müdürü, Ba­kan Yardımcısının yanı sıra AKP milletvekilleri ile AKP İl, ilçe ve belde Başkanları ile AKP’li belediye başkanları katıldı. CHP İl Başkanlığı ise kendilerine her­hangi bir davetiye gelmediğini bildirir­di.

Bakan Kurum’la birlikte grup, tam ka­panma kuralını hiçe sayarak Elazığ ve ilçelerinde denetime çıktı. Partinin yeni binasında toplu poz verdiler. İl Başkanlı­ğı yapılan denetimi de “Sivrice ilçemizdeki TOKİ konutlarında incelemelerde bulunduk” diyerek duyurdu.

İlginizi ÇekebilirVali bey, AKP'lileri yanından ayırmıyorVali bey, AKP’lileri yanından ayırmıyorİlginizi ÇekebilirAKP toplantısını vali yönettiAKP toplantısını vali yönettiİlginizi ÇekebilirBu kez de Vali, AKP'li Kurtulmuş'u kapıda çiçekle karşıladıBu kez de Vali, AKP’li Kurtulmuş’u kapıda çiçekle karşıladı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.