DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da indirimli öğretmen kartının kapsamı genişledi
  • Haber Ondan
  • İstanbul’da indirimli öğretmen kartının kapsamı genişledi

İstanbul’da indirimli öğretmen kartının kapsamı genişledi

ABONE OL
Şubat 13, 2021 01:03
İstanbul’da indirimli öğretmen kartının kapsamı genişledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, İstanbulkart ile ilgili talebi İBB Meclisi’nin şubat ayı oturumlarında gündeme geldi.

Talepte İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı müdür yardımcısı ve şube müdürlerinin asıl görevlerinin öğretmenlik olduğu ve bu kişilerin Milli Eğitim Bakanlığı’na ait MEBSİS’te ‘Genel İdare Hizmetleri’ yöneticisi olarak gözüktüklerinden söz konusu idari personelin Öğretmen İstanbulkart’ından yararlandırılması istendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı idari personelin indirimli öğretmen kartından yararlanabilmesi için İstanbulkart yönetmeliğinde değişiklik yapılması talebi İBB Meclisi’ne havale edildi.

Hukuk, Eğitim, Ulaşım ve Trafik Komisyonları’nın ortak raporunda MEBSİS sisteminde genel idare hizmetleri yöneticisi olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı görev yapanların indirimli kart kapsamına alınması uygun bulundu. Karar oy birliği ile kabul edildi.

İlginizi ÇekebilirİBB Meclisi'nde gerilim: Bunu söylemek hadsizliktirİBB Meclisi’nde gerilim: Bunu söylemek hadsizliktirİlginizi ÇekebilirİBB Meclisi'nde arbedeİBB Meclisi’nde arbede

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.