DOLAR 32,4038 -0.08%
EURO 34,6530 -0.49%
ALTIN 2.391,44-1,78
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Boğazı’nda faciadan dönüldü
  • Haber Ondan
  • İstanbul Boğazı’nda faciadan dönüldü

İstanbul Boğazı’nda faciadan dönüldü

ABONE OL
Mayıs 29, 2021 05:46
İstanbul Boğazı’nda faciadan dönüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Boğazı’ndan geçen RAVA isimli 249 metre boyundaki ham petrol taşıyan tanker, makine arızası nedeniyle Yeniköy dönüşünde sürüklenmeye başladı. Tankere, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne bağlı römorkörlerle müdahale edilerek sahile 300 metre kala durduruldu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği yaşanan olayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

* Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KURTARMA 11 römorkörü refakatinde İstanbul Boğazı kuzey-güney seyrini yaparken Yeniköy dönüşünde makine arızası nedeniyle sürüklenen RAVA isimli ham petrol taşıyan tanker, yapılan ivedi müdahaleyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan sahile 300 metre kala durdurulmuştur. KURTARMA 8 römorkörümüz ve KEGM 5 hızlı tahlisiye (can kurtarma) botumuz da bölgeye intikal ettirilmiş olup Boğaz trafiği askıya alınmıştır.

İlginizi ÇekebilirKanal İstanbul'da tapular çıkıyorKanal İstanbul’da tapular çıkıyorİlginizi Çekebilir'Kanal İstanbul bir mayın tarlası'‘Kanal İstanbul bir mayın tarlası’

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.