DOLAR 32,4126 0.08%
EURO 34,8641 0.07%
ALTIN 2.397,360,04
BITCOIN 19262382,34%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmamoğlu: Valilik ‘Yalnız hareket etmeyin’ dedi
  • Haber Ondan
  • İmamoğlu: Valilik ‘Yalnız hareket etmeyin’ dedi

İmamoğlu: Valilik ‘Yalnız hareket etmeyin’ dedi

ABONE OL
Aralık 2, 2020 23:53
İmamoğlu: Valilik ‘Yalnız hareket etmeyin’ dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İBB Başkanı İmamoğlu, “Evet, yazı geldi. Valilik, ‘Mümkün olduğu kadar yalnız hareket etmeyin’ dedi” diye konuştu. İmamoğlu, şunları söyledi:

* Hayatıma normal devam ederken, baktım ki fazla uyarıyorlar. ‘Yalnız berbere gitme’ gibi… Ekipler bekliyordu. Uyarılar sıklaşınca ‘Bir şey mi var ‘ dedim. Böyle bir ihbar ulaştırılınca valiliğe tebliğde bulunduk.

* ‘Mümkün olduğu kadar yalnız hareket etmeyin’ dediler. Programımı değiştirmedim. ‘Bunlar olur’ diyerek işimize gücümüze devam etti. Evet, böyle bir yazı geldi. Ben yazıyı gördüm.

* Bana 10-15 gün önce arkadaşlar tebliğini yaptı. Ancak bir kamu görevlisi bire bir beyanda bulunmadı. Günün sonunda görevimizi yerine getirdik. Diğer iddialarla ilgili boyutu bilemiyorum.

* İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tutuklama olmadığını söyledi. Onu bilemiyorum. Emniyet’in gönderdiği bir istihbarat dışında bir tehdit almadım.

İlginizi ÇekebilirEkrem İmamoğlu için suikast ihbarıEkrem İmamoğlu için suikast ihbarı İlginizi Çekebilirİçişleri Bakanı Soylu'dan İmamoğlu'na suikast ihbarıyla ilgili açıklamaİçişleri Bakanı Soylu’dan İmamoğlu’na suikast ihbarıyla ilgili açıklama İlginizi Çekebilirİmamoğlu: Benim gündemimde pandemi varİmamoğlu: Benim gündemimde pandemi var

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.