DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20696911,19%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmamın Atatürk’e lanet okumasının ardından AKP’den açıklama
  • Haber Ondan
  • İmamın Atatürk’e lanet okumasının ardından AKP’den açıklama

İmamın Atatürk’e lanet okumasının ardından AKP’den açıklama

ABONE OL
Mayıs 30, 2021 05:51
İmamın Atatürk’e lanet okumasının ardından AKP’den açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın torunu, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un oğlunun icazet aldığı Ayasofya’daki törende imam, “Onlardan daha zalim, daha kafir kim olabilir. Ya Rabbi, o zihniyetin bir daha bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma” diyerek Ayasofya’yı müzeye çevirenlere lanet okudu.

İmamın sözlerine tepki yağarken AKP’den açıklama geldi. Parti sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

*Atatürk ve silah arkadaşlarının düşmana karşı verdiği soylu mücadeleyle ülkemiz ve milletimiz ile ezanımız, camilerimiz ve mescidlerimiz de düşman tehdidinden kurtulmuştur. Rahmet ve şükranla anıyoruz.

*İstanbul’umuzu ve ülkemizi tehdit eden düşmana karşı “geldikleri gibi giderler” diyen İstiklal Savaşı’mızın Başkomutanı, Devletimizin kurucusu, İlk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk milletimizin ortak ve yüksek değeridir.

İlginizi ÇekebilirErdoğan'ın katıldığı Ayasofya töreninde bir kez daha Atatürk'e lanet okunduErdoğan’ın katıldığı Ayasofya töreninde bir kez daha Atatürk’e lanet okunduİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu: Kimlerin damarlarında kafir ve zalim kanı akar, vatansever Sütçü İmam'dan beri çok iyi bilirizKılıçdaroğlu: Kimlerin damarlarında kafir ve zalim kanı akar, vatansever Sütçü İmam’dan beri çok iyi bilirizİlginizi ÇekebilirAyasofya töreninde Atatürk'e lanet okunmasına tepki yağıyorAyasofya töreninde Atatürk’e lanet okunmasına tepki yağıyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.