DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İkizdereliler katliamı durdurmak için ağaçlara çıktı
  • Haber Ondan
  • İkizdereliler katliamı durdurmak için ağaçlara çıktı

İkizdereliler katliamı durdurmak için ağaçlara çıktı

ABONE OL
Mayıs 25, 2021 17:31
İkizdereliler katliamı durdurmak için ağaçlara çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşkencedere Vadisi’nde köylülerin Cengiz İnşaatın yapacağı taş ocağına karşı verdiği mücadele bugün de devam etti. Sabah erken saatlerde şirkete ait iş makineleri yol açma çalışmasına devam ederken, iş makinelerinin giremediği alanlarda motorlu hızar ile ağaçlar kesildi.

“AĞAÇLARA ÇIKTILAR”

Jandarmanın kontrolünde yapılan ağaç kesimine tepki gösteren köylüler, hem ormanı hem de bazı ağaçlarda bulunan arı kovanlarını korumak için ağaçlara çıktı. 63 yaşındaki Ali Akyıldız, sabah erken saatlerde çıktığı ağaçtan indirilemedi. Akyıldız, vadide çalışma bitmeden ağaçtan inmeyeceğini söyledi. Ali Akyıldız’ı bekleyen köylülerden Ömer Tuncer ve Yüksel Fazlıoğlu ise jandarma tarafından gözaltına alındı. jandarma orman içerisinde köylüleri ararken, köylüler bölgede iş makinelerinin ağaçları nasıl katlettiğini görüntüleyerek sosyal medyadan destek istedi.

İlginizi Çekebilirİşkencedere'de köylülere desteğe gelenler alana sokulmadıİşkencedere’de köylülere desteğe gelenler alana sokulmadı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.