DOLAR 32,3530 0.25%
EURO 34,9691 -0.46%
ALTIN 2.308,431,37
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hırsızlar için taktırdığı güvenlik kamerasını izleyince şoke oldu
  • Haber Ondan
  • Hırsızlar için taktırdığı güvenlik kamerasını izleyince şoke oldu

Hırsızlar için taktırdığı güvenlik kamerasını izleyince şoke oldu

ABONE OL
Mart 9, 2021 15:02
Hırsızlar için taktırdığı güvenlik kamerasını izleyince şoke oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Merkez’de bulunan Sarıcapaşa Mahallesi’nde bulunan evinde yaşanan trajikomik olayı tespit eden Sezai Altan (49), “Bu mahallede çok ilginç olaylar oluyor. Komşularımın çoğu yok, evleri boş. Bu sebeple burası çok tenha durumda, bir hırsızlık olayı yaşadım dolayısıyla kameralar aldım, güvenlik sistemi kurdurdum. Bunlara bakarken şunu fark ettim. İhtiyaçlarını gidermek için sağa sola gittiklerini, yokladıklarını gördüm. Benim kapı girişim kör nokta olduğu için insanlar tarafından görünmeyen bir yer. Buraya ihtiyaçlarını gidermek için gelen çok insanla karşılaştım. Ve kameralar sayesinde bunları tespit ettim” dedi.

“DEMİR KAPI DA ÇÖZÜM DEĞİL”

Altan, “Şimdi bir kapı yaptırmaya karar verdim. Belediyeden yardım da istiyorum çünkü bu bölgede çalışan insanların ihtiyaçlarını gidermek için bölgede bulunmadığı için umumi tuvalet dolayısıyla bu tarz yerler arayarak, işlerini gidermeye çalışıyorlar. Burada ufak tefek satıcılar var, ihtiyaçlarını gidermek için hiçbir yer yok” diye konuştu.

“BELEDİYENİN TUVALET KOYMASI LAZIM”

Altan, “Dolayısıyla belediyeden ricam, benim demir kapı yapmam ile bir sonuç elde edilmeyecek. Gene gelecekler. Belediyenin buraya portatif bir tuvalet yapması gerekiyor. O tuvaleti yaptığı takdirde bütün olay ortadan kalkacak. Benim gibi bu durumu yaşayan başka insanlar da var ortaya koyamıyorlar” dedi.

“MERDİVENLERİMİ KULLANIYORLAR”

Altan, “Yaşlı kadınlar geliyor, erkekler de geliyor. Arka araziye erkekler girip çok rahat yapabiliyorlar, çünkü onların çekindiği bir şey. Kadınların çekindiği görünmemek, kör nokta, görünmeyen bir nokta ama merdivenlerimi kullanıyorlar. İsteseler kapımı açarım. Türk Ceza Kanunu’nun 181. Maddesine göre bu yaptıkları suç” dedi.

“KEDİ KÖPEK ZANNETİM İNSAN ÇIKTI”

Altan, “Sanırım bu durum birkaç yıldır devam ediyor. Yağmur olmayan günlerde ıslaklıklar görüyordum. Tabi köpekler de bu mahalleye çok girip çıkıyor ben kedi köpek zannettim tabi kameralar takıldıktan sonra tespit ettim insan çıktı” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.