DOLAR 32,5334 0.45%
EURO 34,7818 0.53%
ALTIN 2.412,331,37
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
  • Haber Ondan
  • Spor
  • Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

ABONE OL
Nisan 3, 2024 21:06
Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“GOLDE FAUL OLABİLİR”

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray ile 1-0 kaybettikleri maçın ardından yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Demirel, Galatasaray’ın attığı gol öncesinde faul olduğunu belirtti. Açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Galiptir bu yolda mağlup. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Buraya gelmeden önce söyledim, onlardan ne istediğimi, anlattıklarımı uygulamalarını… Galatasaray’a karşı bu sene burada böyle mücadele eden bir takım hatırlamıyorum. İstediğimiz her şeyi yaptılar, duran toptan bir gol var, belki faul olabilir. Rivas’ın arkadan itildiği bir pozisyon var, penaltı olabilir mi, olabilir bir şey diyemem. Golde ofsayt var mı, çizdiler baktılar, herhalde var. Yenildiğimiz halde takımıma çok teşekkür ediyorum. Çok mücadele ettiler. Bu takım bu sezon çok şeyle mücadele ettiler. Bir sürü içimizde ilgilendiğimiz sorun var. Buraya çıkıp bu mücadeleyi veriyorlarsa bu çocukları tebrik etmek lazım. Çok iyi bir duruş sergiledik. İnşallah izleyenler de beğenmiştir.”

“AJİTASYON YAPMAK İSTEMİYORUM”

Demirel, açıklamalarında ayrıca ligde kalmak için verdikleri mücadelenin şampiyonluk kadar değerli olduğunu vurgulayarak, “Malum süreçlerden geçtik, ajitasyon yapmak istemiyorum. İnşallah başaracağız. Bu grup, bu çocuklar hak ediyor. Bir sürü sorun var. Değinmek istemiyoruz. Bunlar bizim sorunlarımız var. Sahada duruş göstermek oyuncularıma çok yakıştı.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.