DOLAR 32,4850 -0.37%
EURO 34,6668 -0.3%
ALTIN 2.436,05-0,09
BITCOIN 2029079-2,16%
İstanbul
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Hastaneye gidiyoruz’ dedi araçtan uyuşturucu çıktı
  • Haber Ondan
  • ‘Hastaneye gidiyoruz’ dedi araçtan uyuşturucu çıktı

‘Hastaneye gidiyoruz’ dedi araçtan uyuşturucu çıktı

ABONE OL
Aralık 27, 2020 13:39
‘Hastaneye gidiyoruz’ dedi araçtan uyuşturucu çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle yurt genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde de Diyarbakır’ın cadde ve sokakları boş kaldı. Kentin değişik bölgelerinde kontrol noktası oluşturan polis ekipleri, Yenişehir, Kayapınar, Sur ve Bağlar ilçelerinde denetim gerçekleştirdi. Yenişehir ilçesi Ofis semtindeki uygulama sırasında polis ekipleri, şüphe üzerine, içinde 3 kişi bulunan 33 EDU 69 plakalı otomobili durdurdu.

Otomobil sürücüsü S.R., aracın kendisine ait olmadığını, yeğenini ve onun kızını hastaneye götüreceğini söyledi. Araçta yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu bulundu. S.R. ve yanındaki kadına, kısıtlamayı ve maske kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle toplam 8 bin 100 TL ceza kesildi. Evrakının eksik olduğu anlaşılan otomobil, trafikten menedilerek, çekiciyle otoparka çekildi. S.R. ve yanındaki kadın, ifadeleri alınmak üzere 3 yaşındaki kız çocuğuyla beraber emniyete götürüldü. (DHA)

İlginizi Çekebilirİstanbul'da yılbaşı öncesi uyuşturucu operasyonuİstanbul’da yılbaşı öncesi uyuşturucu operasyonu

İlginizi ÇekebilirValizinden 12 bin adet uyuşturucu hap çıktıValizinden 12 bin adet uyuşturucu hap çıktı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.