DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20758201,44%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç çiftin ölümüne ilişkin gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı
  • Haber Ondan
  • Genç çiftin ölümüne ilişkin gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı

Genç çiftin ölümüne ilişkin gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı

ABONE OL
Ocak 4, 2021 02:13
Genç çiftin ölümüne ilişkin gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, Kaman ilçesi Bayramözü köyünde meydana gelmiş, Osman Ç.’den (25) haber alamayan yakınları, jandarmayı arayarak ihbarda bulunmuştu.

İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, Osman Ç. ve sevgilisi olduğu iddia edilen Vildan İ.’yi (24) toprağa gömülmüş halde ölü olarak bulmuştu. Jandarma ekipleri olayla ilgili aynı aileden H.İ., R.İ., R.İ., V.İ., K.İ., H.S., M.S. ve B.İ.’yi gözaltına almıştı.

“BEN YAPMADIM, PİŞMANIM”

Gözaltındaki 8 kişi, jandarma ekiplerinin soruşturmasını tamamlamasının ardından bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme çıkışı, Vildan İ.’nin annesi “ben yapmadım, pişmanım” dedi.

RESMİ NİKAH KIYMIŞLAR

Öte yandan, vahşice katledilen ve çukura gömülen çiftin resmi nikah kıydıkları öğrenildi. Cenazesi defnedilen Osman Ç.’nin babası, “Gelinimizi de defnetmek istedik ancak kimliği değişmediği için teslim etmediler” dedi. İHA

İlginizi ÇekebilirDehşet: Genç çift, toprağa gömülü bulunduDehşet: Genç çift, toprağa gömülü bulundu

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.