DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20710990,87%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Filyasyon ekibi şoförü coronaya yenik düştü
  • Haber Ondan
  • Filyasyon ekibi şoförü coronaya yenik düştü

Filyasyon ekibi şoförü coronaya yenik düştü

ABONE OL
Kasım 22, 2020 23:09
Filyasyon ekibi şoförü coronaya yenik düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorum’un Sungurlu ilçesindeki Toplum Sağlığı Merkezi personeli, filyasyon ekibinde şoför olarak çalışan Yakup Tunga, corona virüsü (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

Yaklaşık bir haftadır Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören 46 yaşındaki Yakup Tunga, bugün yaşamını yitirdi. Tunga’nın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Tunga, ikindi namazını müteakip Karşıyaka Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

“BİR SAĞLIK ÇALIŞANI DAHA…”

CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, “Bir sağlık çalışanı daha genç yaşta Covid-19’un kurbanı oldu. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sağlık camiasına başsağlığı dileriz” mesajını paylaştı.

Tunga için başsağlığı mesajı yayınlayan Türk Tabipleri Birliği ise, “Covid-19 meslek hastalığı kabul edilsin” çağrısını yineledi.

İlginizi ÇekebilirCorona virüsünde 22 Kasım tablosu açıklandı! Günlük yeni hasta sayısında rekorCorona virüsünde 22 Kasım tablosu açıklandı! Günlük yeni hasta sayısında rekor İlginizi ÇekebilirAlmanya'da skandal corona olayı! Türk hasta da o hastanede ölmüşAlmanya’da skandal corona olayı! Türk hasta da o hastanede ölmüş

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.