FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölüm haberinin ardından birçok kişi, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında Ankara’da Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda darbeci general Semih Terzi’yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in Çukurkuyu beldesindeki mezarını ziyaret etti.
Ziyaretçiler, Halisdemir’in mezarı başında duygusal anlar yaşadı ve dua okudu. Ömer Halisdemir, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin kahraman isimlerinden biri olarak hafızalara kazınmıştı. Astsubay Halisdemir, darbeci General Semih Terzi’yi vurarak darbe girişimini engellemeye çalışmış ve bu sırada şehit düşmüştü.
Astsubay Ömer Halisdemir, darbe girişimi sırasında gösterdiği cesaret ve fedakarlıkla Türk milleti tarafından büyük bir saygı ve minnetle anılmaktadır. Ziyaretçiler, Halisdemir’in mezarı başında buluşarak onun anısını yaşatmayı ve dualarını etmeyi ihmal etmedi.
Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret edenler, şehit astsubayın vatanı için gösterdiği fedakarlığı ve cesareti bir kez daha hatırlayarak kendilerine bu büyük değeri hatırlattı. Türk milleti, vatanı için canını feda eden kahramanları her zaman minnetle anmayı ve dualarını onlar için eksik etmemeyi sürdürecektir.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.